Herinneringen.straat
Lingedijk

Jaren lang heb ik deze straat doorkruist. Lopend of fietsend naar school (de lagere school 'De Molenwerf') In die tijd was de Lingedijk al veel verder bebouwd dan deze prenten weergeven. Wel leuk om te zien hoe dit er vroeger uitzag. Kan mij nog wel bedenk
door : Erik van Brenk op 11-07-2013.straat
Hoogeinde

Ik heb op het hoogeinde 1 gewoond als zoon van een huisarts, tegenover de garage van Van den Bergh. mooie tijd was dat!Ik zie uit naar meer foto's!
door : j.a.ten bokkel huinink op 04-07-2013.straat
Sint Walburgkerkpad

de kerk waar mijn opa koster was in de 2e wereldoorlog. de kerk waar we elke week naar toe moesten want dat hoorde toen (jaren 70), de kerk ook waar ik misdienaar werd zodat ik op een kussentje kon zitten ipv op de harde kerkbanken. de kerk waarbij wij als misdienaar 'achter de schermen" van de kerk konden kijken. de kerk naast het ziekenhuis, met de nonnen en de kapel waar we jaren lang de kerstmis vierden.
door : marcel de bont op 06-11-2013.straat
Konijnenwal

Hier woon ik vanaf 2008 in huize hoekenburg nummer 20. Mijn jongste dochter is hier geboren. Heel bijzonder om in dit huis en deze straat te wonen.
door : Renata Bruinsma op 21-03-2016.straat
Hoveniersweg

De herinnering aan dit gebouw in de Hoveniersweg is dat we hier in een achterzaaltje les kregen van dhr. Dirk Schoots baas van de forceerderij bij Daalderop. We kregen les in de vakleer forceren. Ook hield de president directeur van Daalderop hier enkele keren zijn Nieuwjaarsrede. Groet Egbert van de Haar, Tiel. http://hennepe.jouwweb.nl
door : Egbert van de Haar. op 14-03-2016.straat
St. Walburg Buitensingel

Ik ben er geboren en getogen op nr.47
door : Hans van Ooijen op 27-01-2018.